Aangenaam,

Mijn naam is Vincent, ik ben 11 jaar gepassioneerd haarstylist. Ik heb interne en externe trainingen gevolgd. Voor diverse merken en organisaties heb ik mij voor trainingsdoeleinden ingezet op verschillende podia in Nederland. Daarbij heb ik in mijn carrière de gelegenheid gekregen om mee te doen aan Young Intercoiffure. Intercoiffure is een branche organisatie waarbij creatieve haarstylisten strijden om de golden globe van de kapperswereld. Hiervoor heb ik in de categorie jeugd tot 21 jaar een nominatie mogen ontvangen, in dit trainingstraject heb ik ook mogen kijken bij de Franse topstylisten uit de branche om ervaring op te doen. 

 

Mijn specialisaties zijn zowel dames, heren en kinderen. De afwisseling vind ik enorm fijn, van dames met lang haar tot heren met een strak aangemeten coupe. Ook uw kinderen help ik graag. Door mijn ervaring kan ik mijn creativiteit op ieder haartype kwijt. Ook diverse haartypes zoals krullen kunt u aan mij overlaten. 

 

Jaren lang heb ik met plezier in loondienst gewerkt maar op 1 maart 2017 dacht ik, ik ga het roer omgooien. Ik begin mijn eigen onderneming. Een aantal jaren geleden begon het al te kriebelen om voor mijzelf te werken. Vandaar dat ik nu de stap heb durven maken. Werk nu alweer een half jaar zelfstandig. Sinds september heb ik mijn eigen salon geopend. Ik hoop dan ook dat ik samen met u mijn bedrijf tot een succes kan maken. 

 

Dat ik u kan verblijden met een persoonlijk advies, coupe en zelfs een stralende kleur, waarin ik service en de cliënt centraal laat staan. 

 

Als u net zo enthousiast bent geworden als ik, en u een afspraak wilt maken, dan kunt u mij een Email sturen naar info@vin-hair.nl of mij telefonisch op 06 41 96 42 96 benaderen. Samen plannen wij dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Online afspreken is ook mogelijk, klik op de button bovenaan de pagina of download de 1kapper app in de app of play store. Graag tot snel!

 

Creatieve groet, 

 

 Vincent Sneller

 

Goede ideeën ontstaan door creatief denken!