Onze missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

 

Wij werken constant samen met een team van doktoren en wetenschappers. Deze unieke samenwerking leidt tot innovatieve, effectieve en de meest geavanceerde oplossingen voor iedere huidbehoefte. Hun bevindingen worden beschreven in de Skin Regimen lifestylegids.

 

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.
We hebben siliconen vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen.
Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen

 

[ comfort zone ] werd in 1996 opgericht in Parma, Italië, als de skin care divisie van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds met zorg wordt geleid door de familie Bollati.
Wat begon als onderzoekslaboratorium en productielocatie van hoogwaardige formules, is uitgegroeid tot een professioneel, internationaal bedrijf met een breed aanbod van behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel- en thuisgebruik.
Het [ comfort zone ] concept wordt vormgegeven door oprichter en voorzitter dr. Davide Bollati. Zijn dynamische visie en streven naar uitmuntendheid komt voort uit zijn wetenschappelijke achtergrond als farmaceut en zijn passie voor schoonheid.

 

EEN INTERNATIONALE CERTIFICATIE VOOR ONZE CONSTANTE TOEWIJDING AAN MENS EN MILIEU

In november 2016 is de Davines Group met haar twee merken – Davines en [ comfort zone ] – een B Corporation® geworden. Wat betekent het om een B-Corp™ te zijn? Dat betekent, dat je deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van mensen die hun business inzetten om goede dingen te kunnen realiseren. Dit is een nieuw type bedrijf dat voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking tot de maatschappij en het milieu.