Aangenaam,

Mijn naam is Robin van der Hoeven. Samen met mijn man zijn wij in 2019 samen gestart in Koudhoorn (Putten) met onze gezamenlijke salon. Vincent onder de naam Vin-Hair en ik onder de naam De Beautylodge.  Graag vertel ik je iets meer over mijzelf en hoe dit idee is ontstaan.

 

Volgens mij heet dit met een mooi woord een "cariere switch". Wij kwamen in de gelukkige positie terecht dat ons huis met aparte garage op ons pad kwam. Vincent had al een kapsalon bij onze vorige woning, maar dit  bood meer mogelijkheden en ruimte voor groei. Mijn moeder was des tijds de gene die tegen mij zei: "zou je ook niet voor jezelf willen beginnen". Natuurlijk leek mij dit super leuk maar ik wist totaal niet wat. Winkels zijn er genoeg, en alles is online te koop tegenwoordig. Maar toen ontstond spontaan het idee toen zij zei: "maar waarom laat je je niet omscholen tot schoonheidsspecialist?". Ik was vroeger immers altijd met mijn puistjes en acne in de weer. En daarmee was het eerste zaadje geplant. Ik ging op zoek naar een schoon waar ik in een rap tempo het vak kon leren en ik moest op zoek naar een merk om mee te werken. En ook daar moest ik flink aan de bak om hun behandelwijze aan te leren en kennis te vergaren over de producten. 

 

In 2019 was de salon klaar en gingen wij van start. Helaas kwam kort daarna Corona in de wereld en moesten wij begin 2020 ons werk tijdelijk neerleggen. 

Ondanks verschillende lock-downs heb ik een enorme groei gemaakt en zie ik de agenda voller en voller worden en zie ik vrijwel alleen maal terug kerende tevreden bezoekers. Ik denk dat wij ons qua ligging, type salon en behandelingen dan ook behoorlijk onderscheiden. 

 

Helaas geen mooie verhalen over jongensdromen et cetera maar wel een stap in mijn leven waar ik absoluut geen spijt van heb en waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm blij en dankbaar voor ben.

Welkom bij “De Beautylodge”.

Geen doorsnee behandelingen. Je moet het gewoon zelf ervaren en dan ben je verliefd! Net als ik en iedereen die je voorgegaan is.

 

Geniet van de combinatie van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Iedere behandeling start met het TranquilityTM-welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor u geselecteerde behandeling. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op uw gezondheid, hoe u zich voelt en hoe dit weerspiegeld wordt op de huid.

 

Behandel tijden:

Dinsdag 9-17 uur

Donderdag 9-21 uur

Vrijdag 9-18 uur

Zaterdag 11-16 uur

Overige tijden in overleg.

 

 

(06) 49 77 85 61

| info@vin-hair.nl | www.vin-hair.nl | 

Wildforsterweg 1, 3881NH Putten