· 

Tiener behandeling

Onlangs hebben wij een enquete verspreid onder onze bezoekers. Uit deze enquete bleek er vraag te zijn naar een wat voordeligere behandeling voor tieners. 

Daarom vind je nu de behandeling genaamd "Young People 45 minuten". Bij deze behandeling draait het vooral om reinigen van de huid. De huid zal worden gereinigd en worden behandeld met een scrub of peeling afhankelijk van de conditie van de huid. Hierna worden onzuiverheden verwijderd en volgt een zuiverend kleimasker en afsluitende verzorging. Voor, tijdens en na de behandeling kunnen er vragen worden gesteld en indien gewenst een product advies voor thuis. 

 

Naar aanleiding van deze behandeling profiteer je van 20% korting op je producten voor thuis. Meer weten of een afspraak maken? Dit kan eenvoudig via de "Nu Boeken" knop op de website of telefonisch (whatsapp)