Nieuw! Sacred Nature

REGENEREER JOUW HUID. REGENEREER ONZE PLANEET.

Een Cosmos™ gecertificeerde biologische huidverzorging, eco-ontworpen om de jeugdigheid van de huid te behouden en bij te dragen aan de bescherming van de biodiversiteit. Met bio-gefermenteerde anti-oxidanten, bestudeerd in onze wetenschappelijke tuin in de Davines Village, en geteeld in Italië volgens regeneratieve landbouw, is de Sacred Nature lijn CO2 negatief en ondersteunt dus de beperking van de klimaatverandering.


Overbevolking en menselijke consumptie tasten de natuurlijke hulpbronnen aan, verminderen de biodiversiteit en veroorzaken klimaatveranderingen. Dit resulteert in een sterke ophoping van broeikasgassen in de atmosfeer en onverwachte hitte- en koudepieken die de huid dagelijks aantasten. 

De huid wordt voortdurend blootgesteld aan vrije radicalen die haar evenwicht bedreigen en vertrouwt op haar natuurlijke antioxidantverdedigingssystemen. Door deze invloeden van buitenaf is de huid niet in staat een doeltreffende bescherming te bieden, waardoor haar jeugdigheid en vitaliteit op het spel komen te staan. Dit uit zich in de vorm van droogheid of overproductie van talg, dofheid en tekenen van veroudering. 


Vrij van siliconen, synthetische geurstoffen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, ethoxylaten en acrylaten, SLS en SLES.