“Care & Relax” arrangement

speciaal voor die mensen die extra lang willen genieten.


MASSAGE 60 minuten

We beginnen het arrangement met een heerlijke massage van 60 minuten. Daarbij kun je kiezen uit de verschillende massages uit het behandelmenu. Zowel de achterkant als voorkant van het lichaam wordt hierbij gemasseerd. Afhankelijk welke massage je kiest geniet je van de heerlijke en kenmerkende Tranquility massage olie of 1 van de 4 geur belevingen van de Aroma soul blends.

 

VOET TRAKTATIE 30 minuten

Na het aantrekken van een duster mag je genieten van een lekkere verse kop thee met turks fruit. Je voeten worden gereinigd in een warm voetenbad gevuld met warm water en comfort zone ritual wash. Na enkele minuten baden van de voeten worden de voeten gescrubt met de Specialist scrub.  Na het aanbrengen van voedende nagelriemen olie worden de voeten gemasseerd. 

FACIAL 60 minuten

Compleet ontspannen en met zijde zachte voeten neem je weer plaats op de verwarmde behandelstoel.

Voedende voetencreme wordt aangebracht en de voeten worden warm ingepakt zodat de creme compleet kan intrekken.

 

De facial start met het kenmerkende Tranquility welkomst ritueel. Je hebt de keuze uit wenkbrauwen harsen, verven of onzuiverheden verwijderen. 
De huid wordt gereinigd met een voor jouw huid passende reiniging. De dode huidcellen worden verwijderd middels een peeling of scrub.  De ph waarde van de huid wordt tussendoor terug in balans gebracht met een hydraterende en verfrissende toner. Je hebt de keus uit een cosmetische bindweefselmassage of ontspannende gezichtsmassage. Na deze massage wordt er een passend masker aangebracht. Op het Hydramemory masker na wordt tijdens de inwerktijd van het masker de handen en armen gemasseerd.  Bij het Hydramemory masker geniet je van de unieke face brush massage om het masker in te laten trekken. De behandeling wordt vervolgens afgesloten met passende  verzorging en indien gewenst een passend advies voor thuisgebruik. 

 

€ 135 (150 minuten)