· 

Voordeel

Tja, daar zitten we dan weer. Corona gooit weer roet in het eten.

Eind 2019 begon ik in mijn eigen salon in de bosrijke omgeving van koudhoorn in de gemeente putten. In combinatie met werkzaamheden in het naastgelegen Hotel, begon ik aan dit avontuur. Sinds april van dit jaar ben ik volledig werkzaam gegaan in mijn salon. Een onzekere tijd maar door de corona kwamen ook mijn werkzaamheden in het hotel aan zijn eind. Drie verplichte sluitingen in je opstart periode is niet leuk. Gelukkig kunnen we onze broek nog ophouden en hoop ik 15 januari (of misschien iets later) weer met volle enthousiasme de heerlijkste behandelingen te mogen geven. 

Ondanks de lockdowns die we gehad hebben, heb ik een leuke groep mensen mogen ontvangen en zijn zij trouwe bezoekers geworden. Ondanks dat zijn er vaak nog plekken beschikbaar. Gevoelsmatig begin ik straks voor de 4e keer opnieuw! Nja, dat klinkt misschien heel zwaar maar gelukkig komen veel bezoekers weer terug. Maar desalniettemin gaat het opstarten van mijn salon wat minder snel dan gehoopt. 

Met deze actie hoop ik het voor bezoekers, bestaande en nieuwe, nog aantrekkelijker te maken. 

Zie ik jullie snel weer?